Over Maroom

Maroom is een experiencestore in Tiel. U kunt bij ons al hun producten komen bekijken, proefzitten en aanschaffen.

Prijsopgaves en bestellingen kunnen via onze winkel worden aangevraagd.

Verder hebben we een groot assortiment aan kussens, accessoires, verlichting en onderhoudsartikelen voor onze meubels en tafels.

Vrijwel al onze meubelen zijn met circa een week uitleverbaar. Voor banken kan een langere levertijd gelden, afhankelijk van het model waar u voor kiest.

Waarom Maroom?

betalen-wit

Veilig & gemakkelijk betalen

IDEAL, Creditcard, V-Pay

bezorging-wit

Levertijd

Levertijd twee tot vijf werkdagen indien op voorraad.

email-wit

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor je klaar

klantenservice-wit

0344-607432

Ma 12:00 – 17:30
Di-za 10:00 – 17.00

Ons verhaal

In de regio en ver daarbuiten weten inmiddels al heel wat liefhebbers van een eigentijds, industrieel of landelijk stoer interieur de nieuwe woonwinkel van Amber Velders, die in Maart 2019 haar deuren opende, te vinden. De jonge onderneemster heeft sindsdien niet stilgezeten en kreeg ook al grote opdrachten, zoals het verzorgen van de complete inrichting van een restaurant in Tiel.

Amber Velders: ‘We verkopen nu ook hele leuke buitenmeubels, gemaakt van sloophoutmateriaal door een bedrijf hier uit de buurt, uit Erichem. Een Betuws bedrijf net als het merk Label 51 uit Tiel,  waarvan wij bijna het hele assortiment verkopen. De comfortabele plastic kuipstoeltjes van dit laatste merk zijn nu ook verkrijgbaar in een buitenversie. De poten zijn voorzien van een speciale coating, zodat je ze gewoon buiten kan laten staan.’

Nieuw in de collectie van Label 51 collectie zijn de vintage meubels met grijsmetalen onderstellen en poten. Tot nu toe waren deze alleen in zwart verkrijgbaar. Heel mooi in combinatie met de mangohouten tafels en kasten. Mangohout is een levendige houtsoort en heeft een hele warme uitstraling.

Naast meubels en verlichting verkoopt Maroom heel veel leuke woonaccessoires, zoals prachtige kalkdoeken als wanddecoratie, handgemaakt door een kunstenares, die hoe kan het ook anders woont en werkt in de Betuwe.

De laatste woontrends

Ontdek onze producten